Video: Un artist indian pictează doar cu limba

Ce faci atunci când ai mult talent artistic, dar nu ai ustensile ajutătoare pentru a-ţi realiza picturile? Simplu: îţi foloseşti limba.

Ani K din Kerala, India, îşi realizează picturile folosindu-se de limba sa. Nu are nimic special pe limbă, în sensul că şi-ar fi putut lipi ceva, ci pictura este făcută direct cu ajutorul limbii sale.Pe cât posibil că rezultatul final nu acoperă, totuşi, gustul vopselurilor pe care indianul le simte în gura sa. Ani K, care lucrează şi ca profesor de desen, marturiseşte că a fost inspirat de către un alt artist curajos ce realiza picturile folosind picioarele. Indianul Ani K a început mai întâi să picteze cu nasul, dar a realizat că acest lucru fusese făcut de către altcineva înaintea sa, iar el îşi dorea să fie unic. Atunci s-a gândit să deseneze cu limba.

La început nu i-a fost deloc uşor, căci a avut mari dureri la limbă şi de cap din cauza chimicalelor, precum şi a mirosului din vopseluri. Nu a renunţat la visul său, iar acum a devenit imun în faţa mirosului, etc. Printre picturile realizate de Ani K se numără personalităţi marcante precum Mahatma Gandhi, Rabindranath Tagore, Jawaharlal Nehru şi mulţi alţii. La ultimul său tablou intitulat „Ultima Cină„, Ani K a stat 5 luni să îl termine.

      Articole recomandate