Video şocant: Peste 1.500 de câini, transportaţi în cuşti pentru a fi consumaţi în restaurante

Peste 1.500 de câini înghesuiţi în cuşti au fost descoperiţi cu puţin timp înainte de a fi duşi către abator, pentru a fi transformaţi în carne pentru restaurante.

Peste 1.500 de câini flămânzi şi înghesuiţi în cuşti mici au fost descoperiţi în timp ce erau transportaţi spre abatoarele unde urmau să fie transformaţi în carne pentru restaurante, scrie dailymail.co.uk.

Voluntari pentru protecţia animalelor şi poliţia din Chongqing, China, au descoperit câinii în timpul unei călătorii de 22 de ore către abatoare.

Cuştile în care erau transportate animalele erau atât de joase încât acestea nu puteau sta în picioare. Deşi au fost hrăniţi, li s-a dat apă şi tratament de urgenţă, mulţi dintre câini nu au supravieţuit.

„Când ne-au văzut, câinii au început să geamă, însă unii erau atât de epuizaţi încât nu aveau putere să scoată un sunet. Vânzătorul ambulant a spus că are 700 de câini în camion, însă erau peste 1.500”, a declarat Xiao Lu, de la Asociaţia de Protecţie a Animalelor din Chongqing.

Imaginile dramatice ale animalelor au fost postate pe internet de un blogger care a fost în spatele operaţiunii de salvare.

În China, carnea de câine este consumată de mii de ani, iar localnicii cred că aceasta are proprietăţi medicinale. Carnea de câine mai este consumată în Indonezia, Coreea, Mexic, Filipine, Taiwan şi Vietnam.

      Articole recomandate