Video senzational: Viitorul alaturi de „Sticla inteligenta”

Compania americana Corning ofera o viziune impresionanta asupra viitorului, aratand intr-un nou clip video numeroasele moduri in care oamenii vor folosi „sticla inteligenta” in viaţa de zi cu zi.

Clipul, intitulat „A Day Made of Glass”, este o actualizare a unui clip lansat anul trecut ce a facut furori pe internet, fiind urmarit de peste 17 milioane de ori. Noul clip cuprinde cele mai recente inovaţii ale companiei, ilustrand produsele ce vor putea fi fabricate in viitor cu ajutorul „sticlei inteligente”.
Iata viitorul, aşa cum l-au imaginat cei de la Corning:

In noul film lansat de Corning, „sticla inteligenta” este omniprezenta. Aceasta se va gasi in aproape orice obiect cu care interacţionam, de la dulapuri şi geamurile ce-şi pot schimba culoarea in funcţie de ora din zi, pana la tablete din sticla transparenta şi anti-microbiana ce pot fi folosite de catre doctori in salile de operaţie.

 

Medicina nu va fi singurul domeniu ce va fi schimbat radical de noua tehnologie, conform viziunii Corning, acelaşi efect urmand sa se petreaca si in educaţie.

      Articole recomandate