(video) Povestea cutremurătoare a unui tânăr care luptă pentru viață

Se numește Alexandru, are 24 de ani și locuiește în Chișinău. De trei ani suferă de o boală cumplită, scleroză multiplă. Această maladie i-a afectat deja sistemul nervos și vederea, iar cu trecerea timpului totul s-ar putea agrava. În fiecare zi acesta luptă pentru viață și încearcă din răsputeri să adune banii necesari pentru operația care l-ar readuce la normal.

Maladia în cauză ar putea afecta orice persoană. Alexandru este un tânăr care a dus un mod sănătos, niciodată nu a fumat, nu a băut alcool în exces și a obișnuit să practice sport, se antrena în arte marțiale Karate și Kwan Ki Do. Dar, totul s-a schimbat la vârsta de 21 de ani.

Viața nu i-a fost deloc ușoară nici până acum. Când avea numai 5 ani, tatăl său l-a părăsit, iar mama a fost nevoită să întrețină singură doi copii: pe el și pe fratele mai mic.„Am început să lucrez, deoarece familia avea nevoie de bani. Mama ne creștea singură. Din această cauză nu am terminat nici primul an universitar și am găsit de lucru. Atunci, parcă, totul s-a echilibrat și am început să mă simt mai bine, deoarece în familie nu se simțea lipsă mare de bani. Sigur, noi nu puteam să ne cumpărăm vre-o mașină de spălat, cuptor cu microunde sau frigider, dar nu eram flămânzi și asta deja era bine”, spune Alexandru. Tânărul lucra într-un magazin de calculatoare și făcea totul la ce se pricepea.

De când a fost afectat de această boală cumplită, tot la ce se poate gândi Alexandru este cum să scape de această boală. „Deși medicii spun, că ea nu poate fi lecuită, eu am gasit informație despre o nouă teorie, numită CCSVI, care are foarte mult sens și deja a ajutat la foarte mulți oameni. Sunt doar câteva probleme: ea este respinsă de majoritatea medicilor și nu poate fi făcută la noi în țară. Această teorie își are deja o mică armată de bolnavi de SM, care au primit acest tratament și se simt excelent. Da, ea nu lecuiește totalmente, dar scoate majoritatea simptomelor care duc la invaliditate…”, conchide Alexandru.

Asemenea operație costă 44 mii de dolari și poate fi efectuată doar în Statele Unite ale Americii.

Sursa: Unimedia.md

      Articole recomandate