Video: Peste 100 de tineri au devastat un restaurant McDonald’s din Marea Britanie

Peste 100 de tineri britanici au luat cu asalt un restaurant McDonald’s din Wigan, înjurând personalul şi furând mâncare, scrie Daily Mail.

Tinerii au început să scandeze injurii la adresa a doua vânzătoare, în timp ce acestea încercau să-i servească pe clienţi. Apoi, o parte dintre răufăcători au sărit peste tejghea şi au intrat în bucătărie, unde au început să arunce cu gunoi şi să fure mâncarea.

Personalul restaurantului nu a putut ţine situaţia sub control, astfel că au apăsat butonul de panică, iar poliţia a venit şi a calmat spiritele.Incidentul s-a petrecut pe 10 aprilie, iar filmuleţul a fost încărcat pe YouTube o zi mai târziu. De atunci, sute de mii de oameni au văzut cum tinerii au devastat restaurantul, aruncând cu mâncare în toate direcţiile şi abuzând angajaţii.

McDonald’s a anunţat, printr-un comunicat, că nimeni nu a fost rănit, dar că tot incidentul a fost surprins pe camerele de supraveghere, iar imaginile au fost date poliţiei.

Unii dintre cei care au văzut clipul pe YouTube spun că le e ruşine că s-au născut în Wigan, din cauza imaginilor, în timp ce alţii consideră că angajaţii McDonald’s ar merita o medalie, pentru modul în care au gestionat situaţia.

Daily Mail nu menţionează motivul revoltei de la McDonald’s. În clipul de pe YouTube, se arată că incidentul a avut loc cu doar o zi înaintea derby-ului dintre Wigan şi Manchester United, dar că evenimentele nu au legătură între ele.

      Articole recomandate