Video: iPad – povestea unui produs de succes

Cei de la rightcolours.com au realizat un scurt video în care ni se prezintă anumite informaţii despre cum a reuşit iPad-ul să dea startul unei noi tendinţe pe piaţa internaţională, devenind unul dintre cele mai dorite gadget-uri din lume.

Tableta iPad a fost lansata în anul 2010 și deși la început a fost privită cu foarte multa neîncredere de multă lume(me included) iată că doi ani mai tîrziu este unul dintre cele mai dorite gadget-uri de pe piață.

 

Tableta celor de la Apple a fost vândută în mai puţin de 2 ani de la lansarea primului model în peste 55 de milioane de unităţi, iar 10% au fost vândute acum o săptămână în acel prim weekend nebun al Noului iPad.

 

Partea interesantă este că tableta a generat o scădere semnificativă a utilizării desktop/laptop-urilor și acest lucru nu se va opri prea curînd, mai ales că anul viitor vom avea o nouă tabletă iPad poate chiar mult mai bună. Trei ore pe zi oamenii petrec pentru a utiliza propria tabletă, ea este deținută în mare parte de către bărbați și în principal este folosită pentru navigarea pe internet.

 

 

      Articole recomandate