Video: E fenomenal! Cîinele Norman merge cu bicicleta, viralul lunii pe net

Cine a zis că un câine nu poate pedala cu folos nu l-a cunoscut pe Normal, un câine incredibil de care s-au îndrogostit milioane de oameni din clipa în care l-au văzut.

E clar, Norman e unul dintre cei mai tari câini de pe Pământ. Ba chiar s-ar putea să fie cel mai tare! Are pagină de internet – normanthescooterdog.com și cont pe Facebook – facebook.com/NormantheScooterDog şi, după cum scrie pe site-ul lui, adoră să se dea în spectacol pentru public.

A apărut la  Cartoon Network, la „The Late Show” unde a fost invitatul lui  David Letterman, a trecut pe la Inside Edition şi Good Morning America, iar dacă vă uitaţi la Animal Planet, Norman e vedeta show -lui „Who Let the Dogs Out?

Multi-talentatul Norman face senzaţie în aceste zile pe internet cu tura pe care a dat-o cu bicicleta. Stăpâna lui, Karen Cobb, a pus bicicletei roţi ajutătoare, dar de ele au nevoie şi copiii, aşadar performanţa lui Norman nu e cu nimic ştirbită de prezenţa lor.

Câinele ţine ghidonul de parcă ar fi fratele lui Lance Armstrong şi pedalează impecabil. Desigur, bicicleta se pune în mişcare!

      Articole recomandate