Video: Cei mai nepăsători hoţi din istorie. Au vrut să iasă cu tot cu bancomat dintr-o bancă

Poliţia din Roma a dat publicităţii un filmuleţ surprins de camerele de supraveghere ale unei bănci, în care se poate observa cum şapte bărbaţi jefuiesc un bancomat, scrie Daily Mail.

În imagini, se vede cum hoţii, înarmaţi cu răngi şi ciocane, sparg uşa băncii, dezactivează sistemul de alarmă şi se îndreaptă spre bancomat. Camerele de supraveghere din interior au surprins momentul în care unul dintre participanţi, care nici măcar nu avea faţa acoperită, se plimbă cu nonşalanţă şi se uită cum complicii săi comit jaful.

Hoţii au reuşit să scoată bancomatul cu totul din perete şi să-l transporte, pe un cărucior, către ieşire. Acolo, voiau să încarce bancomatul, cu 35.500 de euro înăuntru, într-o maşină furată şi să fugă de la locul incidentului, însă au fost înconjuraţi imediat de poliţişti.

Ofiţerii îi urmăreau pe cei şapte bărbaţi pentru o altă infracţiune şi au devenit suspicioşi când au văzut duba furată parcată în faţa unei bănci. Cei şapte italieni, cu vârste cuprinse între 32 şi 62 de ani, sunt arestaţi la Roma şi aşteaptă procesul.

      Articole recomandate