Video: Bebeluşii care au făcut să zîmbească întreaga lume

Succesul pe YouTube nu se măsoară doar în pisici năzbâtioase, ci şi în copii drăgălaşi, după cum se poate vedea în filmuleţele de mai jos, care au împreună peste 500 de milioane de vizualizări.

Charlie bit my finger – again! – Cel mai vizionat clip din istorie pe YouTube n-are nevoie de foarte multe prezentări. A ajuns la peste 445 de milioane de vizualizări.

Primul sărut, 21 de milioane de martori – Sarutul inocent dintre un baietel blond si o fetita bruneta a fost surprins din intamplare cu camera de filmat. „De ce m-ai sarutat?”, o intreaba baiatul pe fetita, mirat si contrariat de gestul ei. „Pentru ca te plac„, raspunde ea cu candoare, apoi il ia in brate. Dupa cateva secunde de tachinari, fata continua: „Hai sa ne sarutam!” si isi pupa prietenul pe buze, spre multumirea lui, pe care si-o manifesta aclamand.

 

Bebeluşii gemeni care poartă o conversaţie – Cu toate că filmuleţul acesta a fost văzut de peste 67 de milioane de ori, subiectul conversaţiei dintre cei doi micuţi poate fi doar presupus.

 

Râsul unui bebeluş – Ce poate fi mai adorabil decât un bebeluş care râde? Un bebeluş care râde din toată inima şi nu se mai poate opri.

 

Un filmuleţ cu un bebeluş care râde cu poftă de tăticul său ce rupe o scrisoare  a făcut peste 1,5 milioane .

      Articole recomandate