Video: Bărbatul care nu se poate opri din râs, după o intervenţie chirurgicală

Un bărbat din Olanda, care s-a operat la şold în urmă cu doi ani, susţine că nu se mai poate opri din râs în urma intervenţiei, scrie Daily Mail.

Huug Bosse îşi petrece toată ziua râzând de toţi şi de toate, la doi ani după ce o bucată din şold i-a fost înlocuită, sub anestezie.

Soţia lui a povestit într-o emisiune televizată că şi înainte de operaţie bărbatul avea simţul umorului, dar acum pur şi simplu nu se mai poate opri din râs. ” Devine foarte enervant câteodată, râde toată ziua. Uneori, discutăm serios şi el începe să râdă „, a declarat femeia, în timp ce prezentatorul respectivei emisiuni de-abia se abţinea să nu izbucnească în hohote şi el.

Şi mai ciudat este că bărbatul nu pare să realizeze schimbarea. Întrebat dacă a observat ceva ciudat în comportamentul lui de după operaţie, Huug Bosse a răspuns: ” Nu ştiu ce să spun „, după care a izbucnit în râs.

Bărbatul şi-a exasperat toată familia cu obiceiul căpătat în urma operaţiei. „Fratele şi fiica mea nu ne mai vizitează”, a spus Bosse, după care a început să râdă şi să îşi pocnească genunchiul cu mâna.

Daily Mail scrie că, deşi râde aproape încontinuu, există şi un lucru care îl poate face pe Bosse să plângă: imnul naţional al Olandei, pe care îl descrie drept „un cântec foarte frumos„. Atunci când îl ascultă, Bosse redevine bărbatul de odinioară.

      Articole recomandate