Vezi cum arată această femeie după o operaţie estetică în valoare de 25 de mii de euro

O profesoară pensionată din Marea Britanie, în vârstă de 62 de ani, a cheltuit 25 de mii de euro pe chirurgie plastică pentru a obţine ’’faţa pe care şi-a dorit-o dintotdeauna’’, scrie Daily Mail.

Linda Owen, o fostă profesoară de matematică la un liceu, şi-a şocat familia şi prietenii când le-a povestit planurile sale. După 35 de ani de activitate didactică, ea s-a gândit că pensionarea ar trebui să aducă anumite schimbări.

Aşa că s-a hotărât să investească 25 de mii de euro într-o schimbare totală de look. Şi-a făcut un lifting facial, a urmat o cură de slăbire şi s-a vopsit blondă.Linda spune că acum arată şi se simte cu 15 ani mai tânără. ’’Înainte arătam ca o pensionară cu părul cărunt. Acum, însă, arăt mult mai tânără. Când mă uit în oglindă, nu mă recunosc. E ca şi cum aş privi pe altcineva’’, povesteşte ea.

 

În prezent, ea cântăreşte 76 de kilograme, faţă de 139 câte cântărea înainte şi spune că nici măcar foştii ei elevi nu ar mai recunoaşte-o. Linda, care este divorţată, adaugă că se simte fantastic după operaţie şi că acum se poate bucura cu adevărat de pensionare.

      Articole recomandate