Vezi cu ce CV a aplicat un american pentru un „post” de iubit

Un tânăr din SUA a postat pe Internet un „curriculum vitae” prin care aplica la „postul” de iubit al unei fete, scrie Daily Mail. Totul a pornit de la un mesaj postat de respectiva tânără pe Facebook, în care anunţa că doreşte o relaţie sentimentală.

Bărbatul a luat lucrurile foarte în serios şi a redactat o scrisoare de intenţie ca la carte: „Îţi scriu în legătură cu postul de iubit. Cred că sunt calificat pentru această poziţie, deoarece sunt un om bun şi drăgăstos. Îmi place să mă distrez, să călătoresc”.

„CV”-ul devine cu adevărat amuzant când tânărul îşi prezintă competenţele: „sunt bun la giugiuleală, la sex oral, îmi fac singur de mâncare şi tolerez orele de shopping„.

La final, tânărul spune că speră să aibă şansa să „lucreze” cu tânăra, prietenii şi familia ei. „Calităţile mele mă recomandă pentru postura de prieten. Mă poţi găsi oricând la telefon sau pe mail. De-abia aştept să discutăm despre o poziţie”, încheie bărbatul.

Amuzată, tânăra a postat scrisoarea pe reţelele de socializare, iar unii dintre comentatori au sfătuit-o să iasă cu respectivul băiat.

      Articole recomandate