Vestea care a distrus povestea de dragoste a doi tineri, cu doar câteva zile înaintea nunţii

Doi tineri care sunt împreună de cinci ani, au aflat că sunt fraţi cu doar câteva zile înainte de a se căsători.

Mai mult decât atât, tânăra este însărcinată cu fratele ei şi urmează să nască luna viitoare. Părinţii celor doi s-au întâlnit cu puţin timp înainte de ziua nunţii, când şi-au dat seama că cei doi îndragostiţi sunt fraţi şi că au fost despărţiţi la naştere.

Cei doi sud-africani sunt copiii celor doi părinţi care au fost şi ei căsătoriţi, dar au trecut printr-un divorţ scandalos şi astfel copiii au fost separaţi când fata avea 8 luni, iar băiatul doi ani. Tânăra a fost crescută de mama sa iar băiatul a rămas în custodia tatălui. „Niciunul dintre ei nu a ştiut că are vreun frate sau o soră”.

Cei doi îndrăgostiţi s-au cunoscut în 2007, pe când erau la facultate. „A fost dragoste la prima vedere. Când l-am văzut prima dată, ne-am conectat. Ne-am îndrăgostit chiar în acea zi”, a povestit tânăra. Părinţii celor doi s-au cunoscut abia săptămâna trecută, pentru a discuta despre costurile nunţii.

 

Şocul a venit în urma întâlnirii, când cei doi părinţi şi-au dat seama că fuseseră un cuplu şi că cei doi tineri erau copiii lor. Tânăra, al cărui nume nu a fost dezvăluit, susţine că viaţa ei e distrusă acum, mai ales că aşteaptă un copil cu fratele ei. „Vă puteţi imagina ce şoc am avut când am aflat. Vom avea un copil împreună. Nici nu ştim ce-i vom spune când va creşte”, a spus femeia.

Cei doi tineri au hotărât să se despartă şi încearcă să găsească o soluţie. „Nu putem gândi cum trebuie acum. Vom face paşi mărunţi şi vom vedea cum vor decurge lucrurile”, a declarat bărbatul.

Incestul este un subiect evitat, deşi studiile de la British Medical Journal arată că rudele care au crescut despărţite trăiesc sentimente puternice când se reîntâlnesc.

      Articole recomandate