Vedetele cu cele mai frumoase corpuri în anul 2012 , conform revistei Fitness

Editorii revistei Fitness au realizat un sondaj în rândul cititorilor fideli ai publicaţiei pentru a afla care sunt vedetele cel mai apreciate pentru corpul lor.

Astfel, la categoria Cel frumos corp “de răzbunare” câştigătoare a fost Katie Holmes, în timp ce Jennifer Aniston a fost desemnată Cea mai apetisantă viitoare mireasă, iar Jessica Biel şi Justin Timberlake au fost votaţi drept Cel mai “tonifiat” cuplu.

Vedetele au fost votate în primul rând în funcţie de grija pentru corpul lor şi efortul pe care îl fac pentru a se menţine în formă.

Printre câştigători se mai numără şi Blake Lively – Cele mai frumoase picioare, Michelle Obama – Cele mai frumoase braţe, Halle Berry – Fabuloasă după 40 de ani, Beyonce – Cel mai frumos corp după naştere, viitoarea mămică Claire Danes – Cea mai frumoasă burtică, Gwen Stefani – Cel mai tonifiat abdomen, Eva Longoria – Cel mai frumos posterior, Jennifer Lawrence – Cele mai armoniase forme, Pink – Cea mai spectaculoasă slăbire şi Julianne Hough – Cel mai frumos spate.

      Articole recomandate