Vedetele cu cei mai frumoşi copii: pe urmele celebrităţii

Se spune că toţi copii sunt frumoşi, însă nu toţi copii vedetelor au abilitatea de a atrage aparatele de fotografiat, reuşind uneori să-i depăşească în popularitate pe părinţii lor mult mai celebri. Aceştia sunt acei copii cu o carismă specială, îndrăgiţi de toată lumea, cărora nu li se refuză niciodată nimic, conform clasamentului realizat de one.ro

Suri Cruise
Fetiţa lui Tom Cruise şi a lui Katie, Suri, s-a născut pe 18 aprilie 2006. Referitor la numele său, Tom a declarat că provine din Persia şi înseamnă trandafir roşu.
Suri a fost preferata presei din toată lumea încă de mică, micuţa reuşind să atragă atenţia prin frumuseţea şi veselia sa. În prezent, Suri este un copil foarte activ şi chiar le-a spus părinţilor săi „ce vrea să se facă atunci când va fi mare”: gimnastă.

Micuţa a fost impresionată în mod deosebit de medaliata cu aur Gabby Douglas la gimnastică în cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, aşa că s-a decis să păşească pe urmele campioanei.

„Suri este înnebunită după Gabby şi după întreaga echipă de gimnastică a Statelor Unite. A uitat de actorie şi de modelling şi a spus că vrea să devină olimpică. S-a lăsat prinsă de febra gimnasticii şi, de mai bine de o lună, ia lecţii de la Chelsea Piers, o apropiată a lui Kate. Antrenoarea le-a spus lui Kate şi lui Tom că fiica lor este potrivită pentru acest sport şi are potenţial”, a declarat o sursă apropiată celor doi actori pentru publicaţia National Enquirer.

Aceeaşi sursă a mai precizat că părinţii actori s-au declarat uşuraţi că fiica lor nu doreşte să îi urmeze în ceea ce priveşte cariera.

Haven şi Honor Warren
Cele două micuţe sunt copiii Jessicăi Alba şi ai lui Cash Warren.

Haven Garner Warren s-a născut în august 2011: „Are o greutate de 3,2 kilograme şi 48 de centimetri în lungime. Este sănătoasă şi voioasă, iar sora ei mai mare, Honor, a fost foarte fericită la auzul veştii că a venit pe lume un nou mebru al familiei”, a scris, la momentul respectiv, actriţa pe pagina de Facebook.

 

Sora sa mai mare, Honor Marie Warren, s-a născut în iunie 2008, la o lună după cei doi s-au căsătorit.

Flynn Bloom
Flynn este băiatul celei care a fost declarată de curând cea mai sexy femeie din lume de către o revistă pentru bărbaţi, Miranda Kerr, şi al actorului Orlando Bloom.

Flynn s-a născut în ianuarie 2011 şi a moştenit tot ce era mai frumos de la celebrii săi părinţi.  Micuţul pare tot timpul pus pe şotii iar mama sa chiar glumea cu privire la acest aspect, spunând că nu poate niciodată să-l ascundă de presă pentru că cel mic face în aşa fel încât să evadeze şi să privescă fix în aparatul de fotografiat.

 
Miranda şi Orlando au confirmat în august 2010 că urmează să devină părinţi, iar la doar câteva săptămâni după anunţ s-au şi căsătorit.

Harper Seven
Unul dintre cei mai mediatizaţi copii de vedetă, Harper Seven, fetiţa lui David şi a Victoriei Beckham s-a născut în iulie 2011, la Los Angeles.

Deşi cea mică are doar un an, mama sa este nerăbdătoare să-i descopere un hobby.

Designerul în vârstă de 38 de ani consideră că dansul este activitatea perfectă pentru fiica sa şi este nerăbdătoare să o vadă învăţând paşi de dans de la un profesionist.

„Victoria şi David i-au însris pe copii lor la activităţi sportive de când erau mici. Băieţii joacă fotbal aproape de când au început să meargă în picioare aşa că mi se pare logic ca Harper să începă să facă un sport. Plus că Victoria crede că Harper va arăta foarte drăguţ în costumul de dans”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Victoria şi David mai au împreună trei băieţi, Brooklyn, în vârstă de13 ani,  Romeo, în vârstă de 10 ani şi Cruz, în vârstă de 7 ani.

Copiii cuplului Angelina Jolie – Brad Pitt
Angelina i-a născut, în iulie 2008, pe gemenii săi şi ai lui Brad Pitt, Knox Léon şi Vivienne Marcheline, la Nisa.

Brad şi Angelina au în prezent şase copii, dintre care trei înfiaţi: Maddox, născut în CambodgiaPax, născut în Vietnam, şi Zahara, născută în Etiopia. În afară de gemeni, ei mai au o fiică biologică, Shiloh, născută în Namibia, în mai 2006.

Max şi Emme Anthony
Jennifer Lopey i-a născut pe cei doi gemeni ai săi, Max şi Emme, în februarie 2008. Tatăl copiilor este cântăreţul de muzică latino Marc Anthony, de care vedeta s-a despărţit însă în 2011, după şapte ani de relaţie.

 

Jennifer Lopez şi Marc Anthony s-au căsătorit în iunie 2004, în cadrul unei ceremonii secrete, ce a fost organizată în cartierul Beverly Hills din Los Angeles.

Seraphina şi Violet Affleck
Ben Affleck şi Jennifer Garner, ambii în vârstă de 39 de ani, sunt părinţii lui Violet, născută în decembrie 2005, şi ai Seraphinei, născută în ianuarie 2009.

La începutul anului actriţa a mai adus pe lume un copil, un băieţel ce s-a născut într-o clinică din Santa Monica.
Jennifer Garner şi Ben Affleck s-au căsătorit în iunie 2005, după ce s-au cunoscut în 2003, pe platourile de filmare de la „Daredevil”.

 

      Articole recomandate