Vedete răsfăţate şi pretenţiile lor absurde

Un lucru este cert: banii, la fel ca iubirea, drogurile şi alcoolul, ne pot conduce la fapte nebuneşti (adesea stupide), iar cu cât suma din cont este mai mare cu atât persoanele sunt mai predispuse să o ia razna şi să pună logica pe planul al doilea, scrie one.ro

Nu există nicio îndoială că ne comportăm diferit atunci când sunt implicaţi banii. Banii nu sunt doar un instrument prin care ne achiziţionăm ceea ce ne dorim în viaţă ei ne poziţionează într-o anumită ierarhie”, spune Sheena Iyengar, professor universitar la Columbia Business School.

Să fie acesta motivul pentru care unele dintre cele mai bine plătite vedete din industria showbiz-ului au dat dovadă de foarte puţină logică prin pretenţiile şi cerinţele lor absurde de-a lingul anilor?

Mariah Carey
Mariah Carey este unul dintre starurile de la Hollywood care nu poate merge nicăieri fără asistentul personal. În plus diva insistă să aibă un însoţitor chiar şi în baie, pentru a-i ţine prosopul. De fiecare dată când are o apariţie publică, orice poster care nu au legătură cu personalitatea sa trebuie îndepărtat – nu tolerează postere ale altor staruri, mai ales ale Christinei Aguilera.

La una dintre apariţiile sale, vedeta a cerut să fie adusă cu un Rolls-Royce, pe un covor roz, până la un podium roz, în interiorul unei clădiri. Aceasta a insistat să fie aduse 20 de pisici şi 100 de porumbei albi să fie eliberaţi, ca parte a ceremoniei – din păcate pentru ea, cererea a fost respinsă din cauza regulilor de securitate şi sănătate.

Jennifer Lopez
Pentru a face parte din juriul de la American Idol, Jennifer Lopez ar fi cerut să aibă un dressing room, propria echipă de stilişti plus un salariu de aproximativ 16 milioane de euro pe an. Pentru aceste cerinţe exagerate diva era foarte aproape de a fi exclusă dintre juraţi, la vremea respectivă. J.Lo a părăsit anul acesta concursul, la doar o zi după ce Steven Tyler a anunţat că nu va mai face parte din juriu.

Prince
Prince a fost dintotdeauna excentric iar pretenţiile sale dovedesc din plin acest lucru. Starul insistă ca totul în camera sa să fie acoperit cu folie de plastic, pentru a se asigura că totul rămâne curat şi neatins.

Madonna
Reginei muzicii pop ii plac lucrurile dark iar aceasta este prima sa cerere. Oriunde merge, diva vrea ca luminile să fie oprite. Motivul: Madonna vrea să observe stelele. O altă cerere a artistei în timpul turneelor sale este să-i fie instalată o cadă adâncă în cabină.


Beyonce
Beyonce nu suportă să bea din pahare de plastic ci doar din cupe de cristal. De asemenea, din camera sa nu trebuie să lipsească rădăcinile proaspete de ghimbir şi un borcan cu miere.

 

Britney Spears
Britney nu putea pleca în turneu fără un bax de bomboane mentolate şi o genată de Doritos (tortilla chips). În plus, diva avea nevoie şi de şapte cabine securizate pentru ea şi echipa ei.

                                                                             În backstage
În anul 2007 a fost publicată cartea ‘The Little Red Riders Book’, o colecţie a cererilor din backstage a superstarurilor din lumea muzicii. Cu toate că nu toate sunt ieşite din comun este interesant de ştiut ce vor neapărat starurile în cabina din backstage-ul unui concert.

Mariah Carey
Şampanie şi pahare de cristal
Un bax de paie pentru băuturi
Un servitor special care să se ocupe de guma de mestecat „folosită”
Seviciu de ceai pentru opt persoane
Două purificatoare de aer
Pui de pisică

Rolling Stones
Pensule pentru vopsea
Masă de snooker
Toaletă pe roţi

Marilyn Manson
Aerul condiţionat să fie pornit şi setat tot timpul la cea mai mică temperatură
Jeleuri în formă de ursuleţi
Doritos (tortilla chips)
Popcorn pentru microunde
O sticlă de Absinth.
O prostituată cheală, fără dinţi

Paul McCartney
Nouăsprezece plante înalte cu frunze
Patru plante medii cu frunze
Mâncare vegetariană

      Articole recomandate