Van Damme, într-un film despre Moldova (Video)

Celebrul actor american, Jean-Claude Van Damme, vine în Republica Moldova pentru a lupta împotriva traficului de copii. Este vorba despre scenariul unui nou film în care joacă actorul, scrie jurnal.md.

Filmul „6 bullets” se desfășoară, potrivit scenariului, în Chișinău, Republica Moldova, deși, în realitate, filmările au avut loc în România.
„Ideea este că acțiunea și povestea prezentată în film sunt pur și simplu prea mari pentru capitala Moldovei”, notează bzfilm.com.

În film, Jean-Claude Van Damme este fost mercenar, care lucrează în Chişinău în calitate de măcelar, iar, la un moment dat, este rugat de doi părinţi să le recupereze fiica răpită de traficanţi pentru a fi vândută unui om de afaceri arab.

Şeful bandei de răpitori este un înalt demnitar din Moldova, care intenţionează să încheie o tranzacţie de vânzare a armelor cu un om de afaceri arab. Filmul se numeşte “6 Bullets” şi este regizat de Ernie Barbarash. Pelicula fost filmată în 2011 în Bucureşti şi a fost lansată în Statele Unite în luna iulie a acestui an.

      Articole recomandate