Vacanța Mare revine! Mugur Mihăescu din nou pe ecrane

garceaMugur Mihaescu vrea să readucă Vacanța Mare din nou în fața publicului și are și un plan în derulare pentru asta. Grupul se află deja în discuții pentru a reveni pe micile ecrane, iar dacă lucrurile merg conform planului, ei vor filma și un nou lungmetraj.

„Suntem în discuţii avansate, ne-am făcut temele şi aşteptăm OK-ul. Va fi un lungmetraj, o colaborare direct cu o televiziune. Scenariul e scris, urmează să se aprobe finanţarea şi să filmăm. Nu ştim când pentru că nu mai depinde doar de noi. E ca într-o relaţie, trebuie să vrea amândoi, că altfel se numeşte viol„, a declarat Mugur Mihăescu, care în prezent este doar patron de bar în Centrul Vechi, pentru ring.

„Nu mă mai interesează banii”

Cu toate că au intrat la propriu în vacanţa mare, membrii trupei se bucură încă de simpatia publicului. „Nu sufăr de «nebăgare în seamă». Mă opreşte încă lumea pe stradă, a fost prea puternic fenomenul. Filmuleţele noastre sunt destul de vizualizate pe YouTube, sunt şi reluări pe Kanal D… Mi-ar plăcea să o fac din nou, pentru că acum n-ar mai fi presiune financiară cum era în ultima perioadă. Ar fi ca la început, când o făceam din inconştienţă juvenilă, din pură plăcere sau doar din dorinţa de a râde. Nu mă mai interesează partea financiară. Publicul aşteaptă încă ceva de la noi, iar eu mai am multe de spus. M-am mai maturizat, iar dacă până acum jucam eu, de acum va trebui să pun nişte tineri, că altfel nu se pupă lucrurile”, a explicat Mugur pentur ziarulring.ro

25 de ani au trecut de la înfiinţarea grupului umoristic Vacanţa Mare, în anul 1988, iar patru ani se împlinesc de când grupul Vacanţa Mare a părăsit televiziunea, odată cu încheierea emisiunii de la Kanal D.

      Articole recomandate