Vacanță cu surprize la întoarcere. Află ce a descoperit pe facebook un american întors din vacanță

Un barbat din Carolina de Sud, SUA, sustine ca, in timp ce era plecat in vacanta, mai multi studenti au patruns in locuinta lui si au dat o petrecere, dupa care au publicat pe Facebook mai multe fotografii in care prezinta cum s-au distrat.

Proprietarul casei, care a dorit sa ramana anonim, a povestit pentru WCNC News ca in urma cu trei luni a mers cu familia lui intr-o excursie. Cand acestia s-au intors acasa, nu au remarcat nimic suspect, insa la scurt timp au inceput sa apara pe Facebook fotografii in care mai multi studenti se distreaza in locuinta lor.


Ma uitam la acele poze si mi-am zis „Stai asa, aia e casa mea!”. I-am vazut pe acei tineri cum alergau pe hol cu palnii, cum vomita in chiuveta sau cum dorm pe podeaua din bucatarie„, a povestit barbatul.
La o privire mai atenta, acesta a observat ca intr-o poza apare unul din colegii de clasa ai fiului sau, asa ca l-a sunat si l-a luat la intrebari.

Tanarul i-a marturisit ca respectiva petrecere a avut loc pe 4 iulie, atunci cand stia ca nu este nimeni acasa si ca a doua zi au venit acasa si au facut curat, pentru a nu lasa nicio urma.

Cazul este anchetat acum de politie care, multumita faptului ca atunci cand „petrecaretii” au publicat pozele pe Facebook au folosit si optiunea de recunoastere faciala, a stablit deja un cerc de suspecti.

      Articole recomandate