Un vulpoi din România a devenit vedetă pe Facebook. Motivul pentru care a primit mii de like-uri şi share-uri

vulpea

Un vulpoi extrem de sociabil şi „cooperant” face senzație pe Internet, după ce fotograful Dan Dinu a postat pe contul său de Facebook o imagini surprinsă în timpul unei plimbări la Sfânta Ana. În mai puţin de 24 de ore, „pictorialul” a primit aproape 8.000 de like-uri și a fost share-uită de peste 3.000 de ori.

Două imagini spectaculoase cu o vulpe, postate pe Facebook de fotograful Dan Dinu, au devenit virale în numai o zi, strângând mii de Like-uri şi Share-uri şi sute de comentarii.

Prima imagine, postată luni, îl prezintă pe Dan Dinu în timp ce fotografiază o vulpe, de la numai câţiva centimetri. „În acest weekend, am făcut o plimbare pe la Sfânta Ana şi am avut o surpriză mai mult decât plăcută. Am întâlnit un vulpoi care a fost foarte cooperant, după cum puteţi observa”, a scris Dan Dinu.

Fotografia lui a strâns, până acum, 9.420 de Like-uri, 3.799 Share-uri şi 284 de comentarii, motiv pentru care Dan Dinu a revenit cu o imagine şi mai spectaculoasă. Este vorba despre o fotografie cu prim-planul vulpii.

vulpea vedeta

      Articole recomandate