Un tanar s-a sinucis dupa ce a picat a doua oara examenul de Bacalaureat

Un tanar in varsta de 19 ani din Timisoara s-a sinucis, astazi, dupa ce a picat si a doua oara examenul de Bacalaureat.

Initial, cand a fost descoperit cadavrul, medicii legisti au concluzionat ca ar putea fi vorba de victima unui accident rutier dar ies la suprafata amanunte care aduc si varianta sinuciderii in ecuatie.

„In urma investigatiilor, politistii au stabilit ca tanarul a plecat de acasa, duminica dimineata, sa isi vada rezultatele la bacalaureat. Din investigatii a reiesit ca el a picat bacalaureatul, de aceea nu excludem posibilitatea ca acesta sa se fi sinucis, iar ranile care initial pareau produse in urma unui accident rutier sa fi fost, de fapt, produse prin faptul ca el s-a tarat pentru a ajunge la mansarda imobilului aflat in curtea acelui depozit”, a precizat purtatorul de cuvant al Politiei Timis Madalina Mezdre

Purtatorul de cuvant al Politiei Timis Andreea Cinteza a declarat ca administratorul unui depozit din Timisoara a sunat, astazi, la numarul de urgenta 112 dupa ce a descoperit cadavrul unui tanar in incinta firmei.

Purtatorul de cuvant al Politiei Timis Andreea Cinteza a pecizat ca, din primele verificari, medicii legisti au tras concluzia ca tanarul ar putea fi victima unui accident rutier, iar corpul sau a fost mutat in incinta depozitului situat la iesirea din Timisoara.

Vecinii spuneau ca baiatul locuia intr-un bloc din Timisoara doar cu mama sa. Tanarul era din Republica Moldova.

      Articole recomandate