Un spot publicitar de milioane: povestea de dragoste dintre doi oameni de zăpadă. (Video)

O reţea de magazine de haine a realizat cea mai emoţionantă reclamă de Crăciun de până în prezent. Spotul publicitar, intitulat „Călătoria”, a celor de la John Lewis, spune povestea a doi oameni de zăpadă îndrăgostiţi.

 

În imagini se poate vedea cum oamenii de zăpadă: un el şi o ea sunt ridicaţi de doi copii: soră şi frate, în curtea unei case. După ce copiii intră în casă, cei doi oameni de zăpadă rămân faţă în faţă, privindu-se, scrie Daily Mail.

Abia la finalul spotului ni se dezvăluie motivul pentru care omul de zăpadă bărbat a „fugit” de acasă: s-a dus să îi cumpere partenerei un cadou. Omul de zăpadă bărbat reapare în curtea în care a fost făcut. Deşi este murdar pe faţă, el o priveşte bucuros pe partenera sa, pe care o ţine de mână. Omul de zăpadă femeie poartă cadoul după care acesta plecase: o căciulă, un fular şi o pereche de mănuşi roşii.

La finalul spotului publicitar apare şi un mesaj: „Dăruieşte puţin mai multă dragoste de Crăciunul acesta”.

Realizatorii reclamei spun că aceasta a costat în jur de 7,5 milioane de euro. „Niciodată nu intenţionăm să facem oamenii să plângă, dar vrem să creăm ceva cu adevărat special”, a declarat unul dintre producătorii filmului.

 

      Articole recomandate