Un șofer de microbuz a fost bătut pentru că nu a oprit la zebră (Video)

Un șofer de pe ruta 129 a fost bătut de doi pasageri pentru că nu a oprit unde doreau ei. Incidentul a avut loc miercuri, 14 noiembrie, la intersecția străzilor Tudor Vladimirescu și strada Paris, din Durlești.

M-am oprit la stație și am anunțat că peste vreo 50 de metri este strada Paris. Două doamne au coborât. Când am ajuns la trecerea de pietoni, doi indivizi mi-au zis să opresc la zebră. Le-am zis că opresc numai la stație pentru că nu vreau să fiu amendat și să rămân fără serviciu. Ei mi-au zis că mi-au achitat trei lei și trebuie să opresc acolo unde vor ei. ” povestește șoferul în imaginile publicate pe site-ul Curaj.TV.

În imaginile surprinse un trecător se vede cum tinerii ies din microbuz, încercând să-l scoată și pe șofer afară. Acesta a reușit să scape din mâinile lor și a chemat poliția, însă băieții nu au mai fost găsiți, scrie Moldova.org

Întorceam capul de la unul, mă ataca celălalt, din nouă părți zburau pumni…am căzut pe spate și unul m-a mușcat de mână, ca un câine turbat”, mai adaugă șoferul.

 

      Articole recomandate