Un rus beat îşi spînzură cîinele cu liftul (Video)

Un rus a ajuns acasă beat, însoţit de câinele său. Fiind într-o stare de ebrietate foarte avansată, omul nu a fost în stare să intre şi cu câinele în lift, un frumos exemplar din rasa Akita. Astfel că, omul pleacă cu liftul, iar câinele rămâne prins şi spânzurat de lesă.

În video se vede cum câinele intră şi iese de mai multe ori din lift până când rămâne pe afară, în timp ce stăpânul intră liftului. Când începe să urce liftul câinele este tras în sus de lesă şi rămâne spânzurat. O vecină iese şi vede ce se întâmplă şi speriată pleacă să cheme ajutor. Ajutorul la rândul lui se sperie de situaţia şi de mărimea câinelui şi pleacă şi el.

Spre norocul câinelui, un om obişnuit cu animalele apare şi îl ia în braţe astfel încât să poată respira. În timp ce bărbatul ţinea câinele în braţe primul bărbat care a ajuns la faţa locului se duce acasă şi vine cu un cuţit pentru a tăia lesa de care era spânzurat câinele.

Într-un final câinele este dat jos mai mult mort decât viu. Pare fi o poveste cu final fericit, întrucât stăpânul câinelui susţine că animalul a supravieţuit, ceea ce nu se poate vedea în video de mai jos.

      Articole recomandate