Un profesor american de matematică, arestat pentru că s-a masturbat în timpul orelor

Un profesor de matematică a recunoscut că se masturba în timpul orelor, în ultimii zece ani, după ce a fost prins în flagrant delict într-o şcoală de confesiune creştină de lângă Chicago, în nordul Statelor Unite, a anunţat miercuri o sursă judiciară, relatează AFP.

Bărbatul, în vârstă de 75 de ani, a fost încarcerat vineri şi va putea fi eliberat în schimbul plăţii unei cauţiuni în valoare de 40.000 de dolari, a precizat Tandra Simonton, o purtătoare de cuvânt a Biroului Procurorului din comitatul Cook.

Profesorul preda de 26 de ani la Schaumburg Christian School, dar vinerea trecută cariera sa s-a încheiat, după ce a fost surprins şi denunţat de către un elev.

„Era în timpul unei ore de algebră. Acuzatul şi-a pus o pânză peste haine şi s-a aşezat la biroul său”, a declarat purtătoarea de cuvânt a procurorului.

„În timp ce elevii lucrau, profesorul şi-a dat pantalonii jos şi a început să se masturbeze”, a precizat ea.

În acel moment, în clasă se aflau 13 elevi, dintre care nouă în vârstă de 16 ani, iar patru în vârstă de peste 17 ani.

Într-o declaraţie scrisă, profesorul a recunoscut că s-a livrat acestei practici timp de peste zece ani, în special vinerea dimineaţa, a mai precizat sursa citată.

Şcoala nu a putut fi contactată miercuri. Dar directorul Jim Toth a declarat pentru postul CBS News că instituţia a adoptat „măsurile necesare cât mai rapid posibil”.

„Suntem şocaţi. Suntem întristaţi de veştile din ultimele zile. Cooperăm deplin cu poliţia, care continuă să ancheteze”, a spus el.

      Articole recomandate