Un preot înjură dumnezeiește la Aeroportul Otopeni (Video)

Fă ce zice popa, nu ce face popa, spune o vorbă din bătrâni. Proverbul este mai actual ca niciodată mai ales după ce pe YouTube a apărut o înregistrare în care un preot înjură de toţi sfinţii.

Patriarhia română a stabilit că bărbatul, al cărui nume este Constantin Nedejde, nu figurează în evidenţa niciunei parohii sau mănăstire din cuprinsul eparhiilor

Supărat din motive doar de el ştiute, un preot şi-a vărsat nervii în văzul lumii în sala de aşteptare de pe aeroportul Otopteni. „Unde scrie aici, mincinosul dracului? Asta e viză? Unde scrie să stau eu cu ea trei luni, f***-ţi Dumnezeii mă-tii?”, a urlat bărbatul îmbrăcat în straie bisericeşti la un om de pază, notează cei de la jurnaltv.md.

Acesta a adăugat: „F***-ţi biserica mă-tii. Asta e viza voastră mă, primitivii dracului? Vreau viză! Să vină aici ziarul de Bucureşti. Nu poţi dracu’ să-mi zici în pi**a mă-tii să stau în România trei luni? Biserica mă-tii! Nu-ţi bagi p**a în sutana mea, mă! Învăţaţi la şcoală, blestemaţii dracului!„.

Într-un final, mai multe forţe de ordine l-au înconjurat pe preot şi i-au sugerat să se calmeze.
În tot acest scandal, există însă şi o parte amuzantă. Un privitor al filmuleţului de pe YouTube a comentat amuzat: „Vă miraţi că înjură pe Dumnezeu, ce, voi nu vă înjuraţi şefii?„.

      Articole recomandate