Un frizer din Ucraina tunde cu mască pe ochi şi cu două foarfece în acelaşi timp. Află cum şi-a dezvoltat talentul (Video)

Oleg Maksakov, un frizer din Sevastopol, Ucraina, are un mod foarte special de a tunde părul clienţilor săi – poartă o mască pe ochi și taie părul cu măiestrie folosind două perechi de foarfece în același timp.

Majoritatea clienţilor care vizitează un salon de coafură sunt îngrijorați că pot să iasă de acolo cu o tunsoare proastă, dar clienţii lui Oleg Maksakov sunt mult mai îngrijoraţi să nu rămână fără o ureche sau un ochi. Asta pentru că tânărului ucrainean îi place să taie părul cu ambele mâini, purtând o mască pe ochi.

El este frizer de 10 ani, dar abia recent a început să tundă legat la ochi. „Am vrut să testez nivelul meu de calificare„, a declarat el, potrivit OddityCenter. Tînărul Oleg a studiat psihologia fiind foarte pasionat de acestă ştiinţă. Prima dată el a învățat să taie părul cu mâna stângă, apoi cu ambele mâini în același timp și, în sfârșit, în timp ce era legat la ochi.

E un fel de meditație. Fiecare tunsoare pentru mine este extremă. Structura părului, persoane diferite, totul decurge într-un mod diferit de fiecare dată„, a povestit el.

Potrivit presei locale, Maksakov a devenit foarte popular după ce s-a dus vorba competențelor sale speciale în Sevastopol, dar primul client care a avut încredere în el a fost mama lui.

Acum Olek Maksakov practică tunsul părului „pe orbeşte” la salonul unde lucrează, dar cere bani numai pentru tunsorile obişnuite. Cele extreme sunt oferite gratuit pentru clienţii destul de curajoşi să-l lase să-şi perfecţioneze abilitățile sale.

      Articole recomandate