Un fotograf moldovean a făcut poze în Ciukotka, Haiti şi Uganda pentru a ajuta copiii

1

Fotograful Sasha Leahovcenco din Chişinău a îndurat frig la -50 de grade şi arşiţă în cele mai fierbinţi puncte de pe glob pentru a aduce zâmbete pe feţele băştinaşilor. Unii s-au văzut în poze pentru prima dată-n viaţă.

Potrivit colegilor de la adevarul.ro, stabilit acum şase ani în SUA, Sasha Leahovcenco (25 de ani) din Chişinău a făcut primele poze în studenţie. Avea nevoie de un job, iar universitatea căuta doar cameramani şi fotografi. Nu era nici una, nici alta. „Am făcut câteva imagini şi le-am trimis cumnatului, care era fotograf, să le prelucreze.

Am fost angajat, iar în următoarele două săptămâni am învăţat de pe Internet cum se foloseşte o cameră profesională“, povesteşte tânărul zâmbind. De atunci, a surprins mii de momente emoţionante. Unele trăite de cuplurile care şi-au unit destinele, altele – de oameni frumoşi din diferite colţuri ale lumii.

Împreună cu Ross, cumnatul meu, avem o firmă internaţională care prestează servicii foto la nunţi şi, în acelaşi timp, mă implic în proiecte sociale pentru că îmi place să ajut oamenii din jurul meu prin ceea ce ştiu să fac – fotografie“, explică Sasha.

„De multe ori, nu contează calitatea pozelor, ci faptul că un copil primeşte atenţie.”, Sasha Leahovcenco, fotograf

Vezi mai jos o galerie foto surprinsă de fotograful moldovean: 

sasha leahovcenco (1)

sasha leahovcenco (2)

sasha leahovcenco (3)

sasha leahovcenco (4)

sasha leahovcenco (5)

sasha leahovcenco (6)

sasha leahovcenco (7)

sasha leahovcenco (8)

sasha leahovcenco (9)

sasha leahovcenco (10)

sasha leahovcenco (11)

sasha leahovcenco (12)

      Articole recomandate