Un fotograf a reuşit să obţină Fotografia Perfectă. Vezi cum arată imaginea fără niciun defect

fotografia_perfecta_marcin_ryczek_74739500O imagine simetrică, în alb-negru, a unui bărbat care hrăneşte lebede pe un lac din Cracovia, este considerată una dintre cele mai perfecte compoziţii din lume. Criticii au rămas surprinşi de modul în care fotograful a reuşit să fotografieze acest moment, scrie rtv.net
Potrivit celor care au văzut această imaginea, ea are toate ingredientele pentru a fi considerată o fotografie perfectă. În primul rând, artistul a reuşit să fotografieze totul în alb şi negru. De asemenea există un contrast între apă şi zăpadă. În ultimul rând, fotograful surprinde atât oameni cât şi animale. Cu toate că nu este prima fotografie care imortealizează un om ce hrăneşte animale pe un lac, modul de compoziţie este uimitor.

Fotograful polonez Marcin Ryczeck reuşeşte să juxtapună albul şi negrul, zăpada şi apa, omul şi animalul, într-o singură imagine.

„Imaginea a fost greu de creat. Aveam o idee în minte, dar am aşteptat să găsesc momentul potrivit, în timpul unei plimbări. Am urmărit locul pentru multă vreme cu ideea acestei fotografii în gând„, a declarat fotograful pentru news.com.

      Articole recomandate