Un cuplu fără adăpost a găsit aproximativ 10.000 de dolari

Rejaniel Santos şi Sandra Domingues nu au casă şi petrec de obicei nopţile sub un pasaj din Sao Paulo, Brazilia. Cuplul a găsit o geantă cu 20.000 de Reali brazilieni (9.831 dolari) şi chiar dacă aveau mare nevoie de bani, au decis să nu-i păstreze, informează Huffington Post.

Deşi suma găsită le-ar fi putut schimba viaţa, Rejaniel şi Sandra au dus banii poliţiei.

Santos a găsit geanta în apropierea unei staţii de autobuz. Cu toate că ar fi avut nevoie de bani, nicio o secundă cuplul nu s-a gândit să păstreze banii. „Mama mea m-a învăţat să nu iau niciodată ceva ce nu-mi aparţine”, a spus Rejaniel. Bărbatul a mai spus că a pierdut contactul cu familia sa şi speră ca mama lui să-l vadă acum la televizor. Astfel, ea va afla că fiul ei este în continuare „una dintre cele mai oneste persoane din lume„.

Rejaniel şi Sandra câştigă aproximativ 7 dolari de persoană pe zi din reciclarea gunoiului. Averea cuplului este formată din: o saltea, două pături şi o geantă cu haine.

Poliţia a identificat proprietarul banilor. Aceştia aparţineau unui restaurant japonez, de unde banii fuseseră furaţi săptămâna trecută. Restaurantul japonez a spus că va oferi cuplului o recompensă.

      Articole recomandate