Un cuplu din China s-a lăsat acoperit de aproape un milion de albine

Un cuplu curajos din China a demonstrat că dragostea câteodată ne răneşte. Wei şi Yongli Zhang, soţ şi soţie, s-au acoperit cu aproape un milion de albine, în timpul unei ceremonii care sărbătorea unirea dintre două persoane.

Bărbatul, crescător de albine, a reuşit să îşi convingă consoarta să accepte să fie acoperită din cap până în picioare de albine. Astfel, cei doi au fost acoperiţi de aproximativ 96,5 kilograme de albine, informează Daily Mail.

În timp ce bărbatul s-a dezbrăcat aproape complet, păstrând pe el doar lenjeria intimă, înainte ca albinele să îl acopere, femeia a purtat un costum special de protecţie, care includea pălăria cu plasă. Mâinile erau singurele porţiuni din corp care nu au fost acoperite cu nimic.

Sunt obişnuit să stau înconjurat de albine. Odată, în timp ce aveam grijă de ele, am fost înţepat de peste 400 de albine şi cu toate astea nu am păţit nimic. Dacă i se întâmpla acest lucru altei persoane, riscul ca aceasta să moară era extrem de crescut”, a spus bărbatul.

În timp ce albinele îi acopereau pe cei doi soţi, Wei şi Yongli Zhang se ţineau de mâini.

      Articole recomandate