Un cerșetor i-a dat ultimii bani unei studente pentru a ajunge acasă în siguranță

O studentă la arte din Preston l-a recompensat înmiit pe un om al străzii care îi oferise cu câteva zile în urmă ultimii săi bani pentru a lua un taxi și a ajunge acasă în siguranță. Tânăra a strâns peste 26 de mii de euro.

Patru euro! Mai exact, 3 lire sterline. Atât i-a putut oferi bărbatul studentei Dominique Harrison-Bentzen. Tânara în vârstă de 22 de ani își pierduse cardul și voia să ajungă acasă atunci când bărbatul, cunoscut pe strazi ca Robbie, i-a oferit bani pentru a o ajuta.

Mi-am dat seama că nu mai aveam bani și un om fără adăpost s-a apropiat de mine și mi-a dat ultimele sale 3 lire„, a explicat studenta.

Fata a refuzat banii, însă a mișcat-o atât de mult gestul bărbatului, încât a început o campanie de donații pentru a-l ajuta să își cumpere un apartament. Ea i-a rugat pe oameni să doneze fiecare câte 4 euro și a reușit să strângă în doar câteva zile o suma uriașă.

Cu cât vorbeam mai mult de el, cu atât aflam mai multe lucruri bune despre el. Am aflat că înapoia portofele neatinse pietonilor. Stătea pe străzi de 7 luni de zile și nu fusese vina lui. Nu își poate găsi de munca pentru că nu are o adresă„, a spus Dominique.

via

      Articole recomandate