Un călugăr tibetan a făcut o declarație pentru NASA despre sfîrșitul lumii

Un lama de la mănăstirea Gyandrek de lîngă Kailas, cunoscut drept Oracolul Shambalei, a făcut o declarație pentru NASA. În mesajul său, el a spus că, pe 21 decembrie 2012, Pămîntul, împreună cu sistemul solar, va trece prin ”zona zero” a galacticii, scrie Earth-chronicles.ru.

Potrivit tibetanului, aproape pe întreg Pămîntul, pe la ora 6.00 conform meridianului Greenwich, pe 21.12.2012 se va lăsa întuneric complet și tăcere. Nu va fi lumină, energie electrică, comunicație și sunete.

Pămîntul în acest moment va trece prin ”zona zero” a galacticii. „Aceasta este starea spațiului în care se stinge și nu poate fi distribuită nici un fel de energie, în care obiectele nu posedă cîmpuri electromagnetice. Acest fapt nu trebuie să sperie și să neliniștească„, a avertizat lama.
Întunericul va fi însoțit de fulgerări din spațiu, de fascicule de lumină iluzorii și va dura aproximativ trei-patru zile. Apoi, lumina soarelui va apărea din nou.

Animalele de pe Pămînt vor presimți sosirea ”întunericului cosmic” și se vor ascunde în vizuini. Oamenii din orașe nu vor simți, de aceea vor fi victime ale nebuniei. Poate să piară 10% din populația Pămîntului„, a spus călugărul.

Oracolul Shambalei a dat și recomandări practice pentru locuitorii Pămîntului:

1. Trebuie să vă pregătiți pentru această schimbare de cicluri, să finalizați toate afacerile în 2012, să nu începeți altele noi, achitați datoriile.
2. Pe 20.12.2012 luați-vă copiii, toate documentele, bani cash și ieșiți din oraș în sînul naturii. Pregătiți rezerve de produse alimentare pentru două luni, pentru că rețelele de energie electrică vor fi restabilite o lungă perioadă de timp.
3. Trebuie să aveți în casă rezerve de apă, lemne pentru sobă și lumînări pentru iluminat. Este necesar să aveți sobă în casă, pentru că, din 21.12.2012, energia nu va mai trece prin firele electrice.
4. Comunicațiile și televiziunea se vor deconecta. În timpul „zilelor întunericului” trebuie să astupați geamurile cu materiale întunecate, să nu priviți prin ele, să nu credeți ochilor și urechilor, să nu ieșiți afară. Dacă veți avea nevoie să ieșiți, nu mergeți departe – vă puteți pierde, pentru că nu veți vedea nici propriile mîini.
5. După apariția luminii nu vă grăbiți să vă întoarceți în oraș, mai bine să rămîneți în natură pînă la primăvară.

Ieșirea deplină a Pămîntului din ”zona zero”, potrivit tibetanului, se prevede pentru 7 februarie 2013. Va avea loc restaurarea parțială a energiei electrice, a circulației rutiere. Pînă la sfîrșitul lui martie, lumea se va recupera complet.

Sfîrșitul lumii va modifica radical concepția despre lume a oamenilor, consideră Oracolul Shambalei. Acesta va deveni mai spirituală. În țările dezvoltate și în curs de dezvoltare vor înflori diverse învățături spirituale, științifice și sisteme de dezvoltare a individului și a sănătății. „Acest lucru va fi cel mai important impuls spre progresul omenirii pentru o lungă perioadă de timp”, a conchis călugărul.

      Articole recomandate