Un britanic a stat agațat într-o mînă la 50 de metri altitudine pentru a surprinde răsăritul (Video)

Britanicul James Kingston s-a filmat în timp ce a urcat pe o macara din oraşul Ocean Village (Southampton).
După o urcare care a durat aproximativ 20 de minute, James Kingston a ajuns în cel mai înalt punct al oraşului, pe o macară aflată la cel puțin 50 de metri, scrie Daily Mail.

În filmare, se vede cum tânărul urcă pe macara fără a avea nicio măsură de protecţie, imaginile surprinse de cameră fiind de-a dreptul incredibile. În ciuda faptului că se afla la o înălţime atât de mare, James Kingston a mers şi mai departe şi a stat agăţat într-o mână de macara.

Am ales această macara pentru că era foarte înaltă. Sunt rare astfel de structuri în oraşul meu, astfel că nu puteam rata ocazia. Am stat sus aproximativ o oră pentru a admira priveliştea, sărind de colo-colo şi surprinzând totul cu camera mea. Nu îmi propusesem nimic special, tot ce am vrut a fost să suprind răsăritul” , a precizat tânărul.

El a adăugat că nu i-a fost frică. „Nu îţi permiţi să simţi frică atunci când stai agăţat într-o mână. Viaţa este prea scurtă pentru a sta şi a fi îngrijorat pentru viitor. Nu ai timp de pierdut. Nu m-am dus acolo ca să mor, m-am dus ca să trăiesc„, a mai spus britanicul.

      Articole recomandate