Un bătrîn de 96 de ani, o poveste de dragoste şi o piesă care spune totul (Video)

piesa

Fred Stobaugh are 96 de ani. Bătrînul a trăit o frumoasă poveste de dragoste. Însă soţia sa a decedat. Să rămîi fără iubirea cu care ai fost zi şi noapte timp de 75 de ani este o adevărată tragedie. Singurul lucru care a rămas este amintirea unei vieţi frumoase, pe care o poţi spune şi altora. 

Atunci cînd Fred la cei 96 de ani a trimis o piesă dedicată celei care deja nu mai este, la un concurs cu piese cu drept de autor, nici nu spera să obţină un răspuns. Bineînţeles, el nu a încărcat nici un video pe Youtube, cum erau cerinţele concursului. În scrisoare pe care a trimis-o organizatorilor, el a explicat ca nu ştie defel să cînte.

Organizatorii concursului, studioul de înregistrări Green Shoe, au fost uimiţi de gestul bătrînului. În ciuda faptului că piesa nu corespundea criteriilor jurizării, Green Shoe a decis să înregistreze acest cîntec. În ziua înregistrării Fred era în studio. El a mulţumit enorm tuturor pentru că au reînviat amintirea iubitei lui soţii.

În doar cîteva zile piesa lui Fred, ”Dragă Lorraine”, a devenit cea mai populară în topul iTunes. La moment aceasta intră în top 10, întrecînd pe Jay-Z şi Justin Timberlake.

Vedeţi şi voi rezultatul acestei poveşti frumoase, o piesă care îţi cutremură sufletul. 

Vitali Cipileaga

      Articole recomandate