Un băieţel de trei ani, hrănit cu cocaină de mamă

O vizită de câteva zile la mama biologică era să îi fie fatală unui copil de trei ani din statul american Pennsylvania. Băieţelul a fost găsit de poliţişti într-o mizerie cruntă şi drogat cu cocaină. Mama şi iubitul femeii au fost arestaţi.

Acest caz şocant, prezentat de postul american de televiziune CBS, a avut loc în Swissvale, la periferia oraşului Pittsburgh. Copilul de trei ani a fost lăsat patru zile în grija mamei biologice, cunoscută drept consumatoare de droguri. Părinţii adoptivi au cerut însă poliţiei să facă o verificare de rutină, la un moment dat, scrie realitatea.net.

„Ne-am uitat pe fereastră pentru că nu a răspuns nimeni la uşă şi am văzut o femeie dezbrăcată pe podea, inertă, probabil după o doză. L-am văzut pe băieţelul de trei ani, care se uita la ea”, a declarat Matthew Losovich, poliţist.

În casă nu era deloc mâncare, nici măcar lapte. Copilul a fost dus la spital, iar rezultatul testelor medicale a fost surprinzător.

„A fost găsit pozitiv, medical, după ce a mâncat ceva cu cocaină”, a mai spus Matthew Losovich.

Mama biologică şi partenerul ei au fost arestaţi şi inculpaţi pentru consum de droguri şi abuz asupra unui minor. Băieţelul de trei ani avea pe corp şi urme de muşcături de purici.

      Articole recomandate