Un băiețel bolnav de leucemie a fost Batman pentru o zi în San Francisco (Foto)

Visul unui băiețel bolnav de leucemie, de a fi Batman pentru o zi, s-a transformat în realitate. Vineri, 15 noiembrie, San Francisco s-a transformat pentru o zi în Gotham City, pentru ca Miles, în vârstă de 5 ani, să poată salva lumea.

15.000 de americani s-au înscris pe site-ul Fundației Make a Wish pentru a face parte din povestea micului Batman. Aceștia au jucat rolurile cetățenilor din Gotham, care l-au încurajat pe Batkid în timp ce acesta alerga pe străzile orașului pentru a-i găsi pe The Penguin și The Riddler.

35

Vineri dimineața, Batkid l-a întâlnit pe Batman și împreună s-au plimbat prin oraș într-un Lamborghini donat și transformat într-un Batmobil. Peste tot pe unde s-a dus, în încercarea de a rezolva scenariul gândit de cei de la Fundația Make a Wish, Miles a fost întâmpinat ca un rock star. Până și polițiștii s-au pozat alături de el.

Trei elicoptere de știri i-au urmărit pe Batman și Batkid peste tot pe unde au mers. Prima misiune a lui Batkid a fost aceea de a salva o femeie legată cu cabluri de către Riddler. Apoi, răufacatorul a fost prins în interiorul seifului unei banci. Între timp, Pinguinul a răpit mascota echipei Giants, dar Batkid l-a prins în parcul AT&T și a eliberat mascota în uralele miilor de oameni care i-au transformat visul în realitate.

37

La finalul aventurii, Batkid a primit Cheia Orașului, înmânată chiar de către primarul orașului San Francisco, pe treptele primăriei, în aplauzele celor 15.000 de oameni…

 

11pg

2fd32e8385f13726430f6a7067005772

Five-year-old leukemia survivor Miles, dressed as "Batkid", arrives with Batman to rescue a "woman in distress" in San Francisco

Boys Batman Wish

(via metropotam.ro)

      Articole recomandate