Un american a transformat un Boeing în casă de locuit. Vezi ce i-a reușit !

Un bărbat din Statele Unite a ales să se mute într-o pădure din Oregon, într-un avion Boeing 727 800 pe care l-a transformat în casă de locuit, scrie Daily Mail.

Bruce Campbell le-a prezentat reporterilor CNN aeronava scoasă din uz pe care el a dotat-o cu toate utilităţile de care dispune orice locuinţă obişnuită, cum ar fi apa curentă sau energia electrică.

Înainte de a pătrunde la bordul casei sale, Bruce îşi şterge pantofii de preşul de la uşă. „Încerc să păstrez totul ordonat şi curat”, şi-a explicat acesta gestul.

Odată înlăturate scaunele pentru pasageri, în interior a rămas suficient spaţiu pentru camera lui Bruce. Lucrurile bărbatului stau împachetate în cutii de carton în cabina principală, aşteptând să-şi găsească locul în noua locuinţă.

Dintre cele trei toalete una este deja funcţională, iar duşul a fost improvizat în cabina de bord, urmând ca Bruce să pună la punct un sistem de canalizare complex. Momentan el nu dispune de un televizor sau aparat de radio, dar mai ascultă muzică la iPod.

Atunci când este cald afară, el iese să se relaxeze pe aripile avionului. Bruce speră că şi alţi oameni îi vor urma modelul: „Este un experienţă benefică, având în vedere că trăiesc în mijlocul naturii. Sper ca oamenii să fie din ce în ce mai atraşi de acest stil de viaţă pe viitor”.

Nu e pentru toată lumea, dar este pentru mulţi oameni şi în mod clar şi pentru mine. Îmi place la nebunie”, a concluzionat americanul.

      Articole recomandate