Un adolescent a supravieţuit după ce o sabie i-a străpuns craniul

Zhang Bin, un adolescent de 15 ani din China, al cărui craniu a fost străpuns cu o sabie, a supravieţuit ca prin miracol.

Adolescentul Zhang Bin a invitat câţiva colegi de şcoală la locuinţa sa, iar unul din ei a adus o sabie de 50 cm lungime.

Probabil în toiul unui joc, sabia a penetrat 5 cm din craniul lui Zhang.

Medicii de la un spital local au refuzat să îl opereze, pe motiv că nu au experienţă în astfel de cazuri, astfel încât băiatul a fost transportat de urgenţă la alt spital, din Changsha, unde în cele din urmă chirurgii i-au extras cu succes obiectul metalic din cap.

Aflat pe patul de spital, Zhan a declarat că nu înţelege cum a fost posibil ca sabia să îi intre în cap, deoarece el îşi aminteşte că băiatul care a adus-o se afla la 3–4 metri distanţă de el. El a povestit că a simţit brusc durere la nivelul frunţii, apoi a văzut mult sânge curgându-i pe haine.

Unul dintre medicii de la spitalul în care a fost operat adolescentul a declarat că sabia nu a atins zone-cheie din craniul acestuia şi că el nu va întâmpina probleme în ceea ce priveşte recuperarea.

În China, „miracolele” sunt la ordinea zilei. Nu cu mult timp în urmă, un chinez în vârstă de 22 de ani a scăpat cu viaţă după ce o bară din oţel i-a străpuns craniul, în timp ce muncea la un atelier de construcţii.

Tot în China a avut loc recent un accident incredibil: o femeie care a căzut de la etajul 5 al blocului în care locuia a supravieţuit datorită geamurilor deschise de la apartamentele vecinilor ei, care i-au atenuat căderea.

      Articole recomandate