Un actor american s-a sinucis după ce a fost nevoit să-şi eutanasieze câinele. „Rocco a avut încredere în mine şi eu l-am trădat”

Actorul american Nick Santino, cunoscut mai ales pentru rolurile sale din seriale precum „Gossip girl” sau „NYPD Blue”, s-a sinucis, după ce a fost nevoit să-şi eutanasieze câinele, scrie CBS News.


‘Rocco a avut încredere în mine şi eu l-am trădat’, a scris Santino în biletul de adio, în care îl numea pe pitbull-ul de cinci ani „cel mai bun prieten” al său.

Eutanasierea lui Rocco a fost cu atât mai dramatică pentru Santino cu cât a avut loc chiar în ziua când actorul împlinea 47 de ani.

Santino şi-a sunat prietena, în timpul nopţii, după care a luat o supradoză de pastile şi a fost găsit mort a doua zi, notează sursa.

Conform CBS News, Santino a fost obligat să-şi eutanasieze câinele după ce proprietarul clădirii în care locuia actorul a impus reguli stricte referitoare la animale. Astfel, locatarii nu aveau voie să deţină rase periculoase, printre care şi pitbulli, iar câinii nu puteau merge cu liftul şi nu puteau fi lăsaţi singuri mai mult de nouă ore pe zi.

Astfel, se pare că Santino a fost „hărţuit” şi a primit mai multe plângeri referitoare la câinele său, care l-au determinat să recurgă la gestul extrem.

Sora actorului a precizat că acesta va fi îngropat alături de cenuşa câinelui său.

Nick Santino este cunoscut pentru rolurile sale din „Guiding Light”, „Gossip girl”, „NYPD Blue” sau „All my children”.

      Articole recomandate