Ultimele măsuri luate în cazul incidentului revoltător la KIA Moldova!

După incidentul de la KIA Moldova, precum reacţile stârnite în societatea, au fost luate azi anumite măsuri de cei vizaţi în conflict. Prin urmare:

1. Vlad Filat a dispus excluderea din PLDM a primarului or. Sângera şi a solicitat ministrului de interne să aplice măsuri dure faţă de toţi cei care se fac vinovaţi în incidentul de la Kia Motors Modova. De asemenea, la următoarea ședință de guvern, domnul Prim-Ministru va solicita începerea reformei Poliției după modelul georgian.
2. Dorin Chirtoacă solicitat eliminarea barierelor de metal din faţa salonului auto KIA. Primarul a cerut să fie verificate condiţiile în care aceste bariere au fost instalate.
3. Ministrul de Interne a aplicat mustrări aspre agenţilor de circulaţie prezenţi la acest incident din motiv că au venit peste 40 minute şi au intervievat poliţistul de sector în loc să retragă imediat permisele de conducere a celor care au blocat trecerea şi au lovit poliţistul.
4. Procuratura Generală s-a autosesizat în acest caz şi a promis să vină în curând cu mai multe informaţii.
5. Primarul de Sângera şi-a cerut scuze pentru acţiunile sale într-o conferinţă de presă care a avut loc acum două ore.
6. Reprezentaţa KIA Moldova şi-a cerut scuze pentru cele întâmplate.
7. Poliţistul de sector implicat în acest caz a fost felicitat de conducerea MAI pentru că a reacţionat prompt reuşind să-i ţină în frâu pe cei implicaţi cu respectarea tuturor normelor legale.

Din păcate astea nu s-au întâmplat azi şi probabil nu se vor întâmpla niciodată, pentru că trăim în Moldova, ţara în care legea există doar pentru unii.

Un articol de Andrei Fornea

      Articole recomandate