Tu ce ai alege dacă ai şti că este ultima ta masă? Un condamnat a uimit prin alegerea sa

Când Robert Anthony Buell, 62 de ani, a fost executat prin injecţie letală în septembrie 2002 în Lucasville, Ohio, pentru crima asupra unei fetiţe de numai 11 ani, el a ales pentru ultima sa masă o singură măslină neagră, scrie Huffington Post.
Încă nu se ştie cu exactitate de ce a ales ca ultima sa masă să fie atât de săracă. El a avut timp destul de gândire în timpul celor 8 ani de închisoare până să fie executat.

Un alt condamnat la moarte a dorit ca ultima masă să fie compusă din 20 de tacos de vită, 20 de enchiladas de vită, 2 dublu cheesburgers, o pizza cu jalapeños, cartofi prăjiţi, spaghete cu sare, o prăjitură cu fructe, o jumătate de prăjitură cu ciocolată, o jumătate de prăjitură cu vanilie, îngheţată, două Coca Cola, două Pepsi Cola, două beri şi două sucuri de portocale.

Pentru o persoană din afară, ultima masă pare să fie o formă de compasiune pentru prizonier înainte de moarte, însă oficialii spun că ultima masă le dă acestora mai mult sentiment de vină decât de bunădispoziţie.

      Articole recomandate