“Tribuna Gândurilor Bune” – un eveniment frumos, organizat în inima Chișinăului

Pe data de 29 iulie, marți , începând cu ora 10 dimineața, Chișinăul va fi colorat cu multe cuvinte frumoase! Pentru că atunci se va da startul proiectului “Tribuna Gândurilor Bune”.

Ideea nu trebuie să fie complicată pentru a avea impact. În centrul capitalei, pe aleea dintre Arcul de Triumf și strada Alexandru Pușkin va fi amplasată o tribună și un megafon măricel, iar orice trecător curios și bine-intenționat se va putea apropia și transmite o vorbă bună, fie că urează o zi minunată tuturor sau își salută prietenii. Evenimentul va dura până la ora 20:00, astfel încât cât mai mulți oameni să aibă posibilitatea de a participa.

Printre scopurile organizatorilor este și acela de a oferi oricui provocarea de a vorbi în public, chiar și pentru câteva secunde, dar aceștia își propun, în primul rând, să dea glas bunătății din oameni și să-i învelească pe cei care, trecând pe acolo, vor auzi o vorbă bună spusă cu voce tare!

Deși proiectul este o premieră pentru Moldova, el a fost realizat deja în mai multe orașe ale lumii, în special în campusuri universitare, cu titlul de “Say Something Nice.”

Astfel, importatorii ideii în Chișinău sparg gheața și ne invită pe fiecare să lăsăm niște cuvinte frumoase la “Tribuna Gândurilor Bune”! Mai multe detalii, aflați pe pagina evenimentului de pe facebook.

      Articole recomandate