Topul celor mai populare locuri din 2012, potrivit Instagram

Instagram a devenit rapid unul dintre cele mai populare instrumentele online de a obţine fotografii spectaculoase cu diverse locuri şi peisaje, scrie Daily Mail.

Instagram Changes Terms Of Service, Stirs Anger Among Users

Nu este o surpriză faptul că obiective cu renume mondial, precum Turnul Eiffel şi Times Square, se află pe lista celor mai populare fotografii de pe Instagram din ultimul an.

Surprinzător este, însă, că în fruntea clasamentului pentru 2012 se află Aeroportul Suvarnabhumi din Bangkok.

Suvarnabhumi-international-airport3

Principalul aeroport al Thailandei a fost declarat oficial de către Instagram „locaţia de top a anului 2012”, acolo fiind făcute mai mult de 100.000 de fotografii de-a lungul acestui an. Ţara din Asia de sud-est a furnizat, de asemenea, şi locul al doilea pe listă, care a fost ocupat de centrul comercial Siam Paragon.

(1)

Mall-ul gigant din Bangkok este aproape de două ori mai mare comparativ cu Trafford Centre din Manchester, cel mai mare centru comercial din Marea Britanie.

Locul al treilea a fost ocupat de un punct de mare atracţie turistică – Disneyland-ul din Anaheim, SUA, vizitatorii grăbindu-se să oficializeze şederea lor în „cel mai fericit loc de pe Pământ”.

(2)

Alte destinaţii din sudul Californiei care au ajuns în top 10 au fost aeroportul LAX, Staples Center şi Santa Monica Pier. Stadionul Dodger din Los Angeles a ajuns şi el în clasamentul Instagram.

124_7730dodger-stadium-ulta-wide-angle

Luminile strălucitoare din Times Square au atras suficient de mulţi fotografi amatori pentru ca obiectivul să se claseze pe locul al patrulea.

image

Turnul Eiffel a ocupat poziţia a opta, reperul din Paris fiind singurul loc din afara SUA sau Thailanda care a ajuns în top 10.

Top 10 Instagram cele mai populare destinaţii din 2012:

1) Aeroportul Suvarnabhumi – Bangkok
2) Centrul comercial Siam Paragon – Bangkok
3) Disneyland – Anaheim, California
4) Times Square – New York City
5) AT&T Park – San Francisco
6) Los Angeles International Airport (LAX)
7) Stadionul Dodger – Los Angeles
8) Turnul Eiffel – Paris
9) Staples Center – Los Angeles
10) Santa Monica Pier – Los Angeles

      Articole recomandate