Topul celor mai bizare ştiri din anul 2012

Anul 2012 a fost un an bogat in evenimente si stiri senzationale. Insa si asa au fost si careva stiri destul de bizare.

stiri bizare

Urmariti mai jos topul celor mai bizare ştiri din anul 2012 : 

1.Peştele Pacu

Peştele Pacu, originar din bazinul Amazonului, a început să populeze un lac din SUA. În mod normal peştele se hrăneşte cu melci şi vegetaţie acvatică dar este cunoscut că atacă testiculele înotătorilor şi pescarilor care riscă să intre în apele care sunt populate cu acest soi de peşte.

(1)

2.Cea mai grasa femeie din lume
Cea mai grasă femeie din lume, americanca Pauline Potter, care cântăreşte 291.66 kg.

(2)

3.Duetul „The Sexxtons”

Duo-ul porno „The Sexxtons” format din mama Jessica şi fiica acesteia, Monica. Cele două, lipsite de orice inhibiţie sau considerente morale, joacă împreună în filme pentru adulţi.

(3)

4.Femeia din seoul 

Femeia din Seoul care în timp ce încerca să mănânce un un calmar fiert pe jumătate a injectat limba femeii cu spermă. Medicii au găsit în gura femeii 12 organisme cu formă fusiformă pe care cefalopodul le injectase în limbă şi obraz.

(4)

5.Tatuaje stranii

O nouă modă în domeniul tatuajelor. Se pare că imaginaţia celor care sunt adepţii acestei mode nu are limite. Pentru unii dintre cei care se tatuează nu mai este suficientă pielea care este expusă vederii şi au început să îşi tatueze anusurile.

(5)

6.Japonezul nebun

Bucătarul japonez Mao Sugizama, care se auto-caracterizează a fi asexuat, şi-a gătit şi servit pentru cinci cine, la preţul de 250 de dolari porţia, penisul, testiculele şi scrotul.

(6)

7.Marimea nu conteaza

După ce a apărut într-un documentar HBO, Jonah Falcon s-a ales cu o celebritate mai puţin uzuală şi anume cel mai mare penis măsurat în faţa camerei de luat vederi. Celebritatea nu i-a adus însă bogăţie sau măcar un venit constant, el fiind în continuare şomer.

(7)

8.Brazilianca care si-a scos virginitatea la vinzare

Brazilianca, în vârstă de 20 de ani, Catarina Mogliorini, şi-a scos la licitaţie virginitatea pentru care a obţinut 780.000 de dolari. Mogliorini a declarat că banii obţinuti îi va dona săracilor şi nu considera că acţiunea de vânzare era prostituţie. Un procuror brazilian a declarat însă că ia în considerare punerea celor implicaţi sub acuzaţie.

(8)

      Articole recomandate