Top10: Cele mai sexy modele din toate timpurile (Foto)

fashion

Într-o lume la care unii doar visează, de o frumuseţe tulburătoare, parcă de neatins, trăiesc unele modele cunoscute ca “cele mai sexy femei de pe planetă”.

Corpul lor, privirea, prezenţa, emoţiile pe care le transmit, graţia cu care pozează le învăluie într-un mister seducător. Dintre toate am ales primele 10 cele mai sexy modele, în funcţie de aprecierile celorlalţi, de prezenţa pe podium, de apariţiile pe coperte şi campaniile ale căror ambasadoare au fost, scrie one.ro.

Iată care sunt cele mai sexy modele care au impresionat cu frumusțea lor sute de mii de bărbați:

1. Claudia Schiffer

Una dintre cele mai frumoase şi dorite femei din lume, Claudia Schiffer are în palmares peste 500 de apariţii pe copertele revistelor, o avere ce se învârte în jurul sumei de 80 de milioane de dolari şi mulţi fani. Despre modelul german s-a spus de multe ori că are un sex-appeal aparte care a ridicat-o mereu deasupra celorlalte femei.

claudia-schiffer2

2. Laetitia Casta

Această apariţie interesantă a adus o senzualitate unică cataloagelor Victoria’s Secret, Elle şi Vogue, pozând în peste 100 de reviste.

Mai mult, Laetitia Casta a fost aleasă ca model Marianne, simbol oficial al republicii Franceze. Bărbaţii spun despre ea că are o frumuseţea care îţi taie respiraţia: buzele, ochii, picioarele ei le dau fluturaşi în stomac. Designerul Vivienne Westwood a spus despre Laetitia Casta: “I don’t believe in God, but when I see Laetitia, I might change my mind.”

modele sexy (2)

3. Irina Shayk

Bruneta rusoaică, Irina Shayk a impresionat prin fiecare apariţie, fiind imaginea numeroaselor brand-uri celebre: La Perla, Armani and Guess. Personalitatea sa dinamică se răsfrânge asupra fiecărei poze, având o privire ucigătoare.

În plus, celebritatea ei se datorează şi relaţiei pe care o are cu fotbalistul Cristiano Ronaldo.

4. Anna Nicole Smith

În anii 90, Anna Nicole Smith era una dintre cele mai iubite femei din lume. A pozat pentru Palyboy, a înlocuit-o pe Claudia Schiffer în calitate de imagine Guess şi, aşa, a devenit faimoasă. Sexualitatea ei este una de fată rea, uşor frivolă combinată cu pudoarea străveche a Hollywood-ului. Multă lume a considerat-o copia lui Marlyn Monroe, ea chiar recunoscând că îi copia stilul şi atitudinea divei.

modele sexy (4)

5. Kate Upton

Sunt puţine modele care au voluptatea şi senzualitatea lui Kate Upton, formele ei sexy şi bine proporţionate lăsând în urmă pasiuni mari. În Vogue a fost fotografiată de celebrul Steven Meisel şi, în 2012, i s-a atribuit locul 5 în top-ul “Cel mai sexi model de MODELS.com’s Top Sexiest Models”.

kate-upton8

6. Adriana Lima

Modelul brazilian este cunoscută ca Victoria’s Secret Angel, punând în valoare zeci de costume de baie. Deşi are doi copii, Adriana Lima arată senzaţional şi pozează fermecător.

modele sexy (6)

7. Lara Stone

Lara Stone este o altă nemţoaică focoasă care a primit sute de aplauze în timpul defilărilor pe podium: Givenchy, Calvin Klein, Vogue Paris sunt doar câteva dintre brand-uri care au consacrat-o.

modele sexy (7)

8. Gisele Bundchen

Actriţă, producătoare, dar şi renumit model brazilian Gisele Budchen are o frumuseţe irepetabilă. Corpul ei arată perfect, iar pielea străluceşte de fiecare dată când apare pe coperta unei reviste sau la vreun eveniment public.

modele sexy (8)

9. Isabeli Fontana

A frânt numeroase inimi, fiind o apariţie răvăşitoare în Vogue sau la prezentări din Milan, New York, Paris.

10. Cindy Crawford

După ce s-a mutat la New York, în 1986, Crawford a devenit rapid unul dintre cele mai cunoscute supermodele din lume. Acum, la 46 de ani, încă arată gata să păşească pe catwalk. La fel de celebre şi la fel de frumoase sunt şi modelele Heidi Klum, Janice Dickinson, Doutzen Kroes.

 

      Articole recomandate