Top 5 cele mai urâte laptopuri create vreodată (Foto)

Fiecare dintre noi are un laptop acasă. Iar fiecare dintre aceste laptopuri are un design anume, creat de cele mai de renume companii. Însă, nu întotdeauna a fost aşa.

Trecerea de la primele laptopuri la ultrabook-uri cu design minimalist a fost însoțită de crearea diverselor modele care erau de prost gust sau nefuncționabile.

Cei de la Hit.ro au prezentat Top-ul celor mai urâte 5 laptopuri create vreodată:

1. NEC LaVie G Hello Kitty

Ce îi mai lipsea unui laptop Hello Kitty? Cristalele Swarovski! A fost vândut în Japonia la un preţ de aproape 2.800 dolari, însă a fost considerat mult timp cel mai de prost gust laptop.

pic

2. gScreen SpaceBook

Există multe laptopuri urâte de dragul unui design neconvenţional, dargScreen SpaceBook depăşeşte orice aşteptare. Cu două ecrane de 17 inci, laptopul vândut la un pret de 1.900 de dolari oferă o modalitate dublă de a folosi un laptop, care însă nu a fost apreciată de nimeni, ba din contra.

pic1

3. Toshiba Qosmio X305-Q706

Lansat în 2009, când febra Alienware era în extindere, laptopul Toshiba oferea specificaţii impresionante, dar cântărea 5,62kg şi era decorat în nuanţe de roşu si roz, suficient de intense încât să sperie orice gamer serios.

pic2

4. Ego for Bentley

În încercarea de a transforma laptopul într-o geantă chic, Bentley a reuşit să producă gadgeturi urâte, decorate cu diamante pentru fiţe maxime. Laptopurile lansate în 2008 la un preţ de aproape 20.000 dolari nu i-au impresionat însă nici pe cei dispuşi să cheltuiască atâţia bani.

pic3

5. Apple eMate 300

În absenţa lui Steve Jobs, Apple a avut multe idei proaste, dar eMate 300 se remarcă cel mai mult. Lansat în 1998 ca laptop de buget pentru mediul şcolar, gadgetul nu oferea nici măcar un ecran color în carcasa cu adevărat urâtă.

pic4

Vitali Cipileaga

      Articole recomandate