Top 4 job-uri de vară pentru adolescenţi

Un job de vară vă va oferi o mai mare libertate financiară, măcar pe perioada verii.

Job de vară #1: Chelner

Restaurantele şi terasele au nevoie mai tot timpul de personal. Mulţi angajatori caută tineri descurcăreţi şi prezentabili, care să n-aibă probleme în a discuta cu oamenii şi a veni în întâmpinarea dorinţelor clienţilor.

Job de vară #2: Spălător de vase


Ok, n-are înclinaţii spre a fi chelner. Restaurantele au nevoie şi de debarasatori şi spălători de vase. Niciuna dintre cele două meserii nu implică relaţionarea cu clienţii, aşa că sunt perfecte pentru cei mai timizi.

Job de vară #3: Plimbători de animale

Pentru că mulţi iubitori de animale sunt plecaţi în concedii şi nu îşi pot lua animalele cu ei, sau sunt mult prea ocupaţi cu job-ul, poţi lua în calcul şi această nouă meserie: plimbători de animale. Sunt familii care preferă să plătească pe cineva care să le vină acasă, să petreacă puţin timp cu animalul de companie, să-i dea de mâncare şi să-l scoată la aer. O simplă căutare pe Google îţi va oferi plajă largă de cereri şi oferte.

Job de vară # 4: Babby sitter


Chiar dacă pare a fi o meserie grea, poţi căuta familii care au nevoie de o persoană pe termen scurt, de câteva ore. Poate a intervenit ceva şi n-au cu cine lăsa copilul sau părinţii au nevoie de câteva ore în oraş doar pentru ei. Rezolvarea problemei este un babby-sitter, liber la orice oră când părinţii nu sunt disponibili.

Tu ce job-uri mai stii pentru adolescenti?

      Articole recomandate