Top 15: Cele mai spectaculoase piscine din lume (Foto)

2

Cand temperaturile ridicate inrosesc mercurul din termometre, iar umiditatea din aer devine de nesuportat, nimic nu se compara cu racoarea unei piscine. Pentru cei care vor sa se bucure de un asemenea rasfat in vacanta, iata un top al celor mai interesante piscine.

Cu privelisti spectaculoase, decoruri uimitoare si design pe masura, piscinele din topul urmator sunt mai mult decat simple oaze de relaxare. Sunt cele mai bune locuri din America in care te poti racori in arsita verii care bate la usa, potrivit unui clasament realizat de CNN, scrie incont.ro.

Iata care sunt cele mai spectaculoase piscine din lume: 

1. Amangani (Jackson, Wyoming)

Situata pe muntele Grand Teton, in parcul national cu acelasi nume, piscina de 35 de metri ofera o priveliste unica asupra raului Snake. Este incalzita tot timpul anului, asa ca turistii se pot bucura de peisaj si in mijlocul iernii. O camera la hotelul de care apartine costa 725 dolari pe noapte.

cele mai impresionante piscine din lume (1)

2. Amangiri (Canyon Point, Utah)

Proiectat pentru a se integra armonios in peisaj, acest resort gazduieste o piscina de 25 de metri sapata in piatra veche de 165 de milioane de ani. O camera la hotelul de care apartine costa 1.050 dolari pe noapte.

cele mai impresionante piscine din lume (2)

3. Enchantment Resort (Sedona, Arizona)

Privelistea la 360 de grade ce inconjoara resortul din Arizona iti ia cu siguranta ochii. Piscina si spatiul inconjurator au fost de curand renovate si inaltate cu 3 metri, pentru ca vederea sa fie si mai spectaculoasa. O camera la hotelul de care apartine costa 375 dolari pe noapte.

cele mai impresionante piscine din lume (3)

4. Four Seasons Resort Hualalai (Big Island, Hawaii)

Resortul din Hawaii are sapte piscine. Una dintre ele este situata intr-un bazin cu roci de lava, vechi de 200 de ani. Piscina este umpluta cu apa din ocean, prin canele subterane, iar oaspetii se pot scufunda si admira cele pest 75 de specii de pesti tropicali. O camera la hotelul de care apartine costa 595 dolari pe noapte.

 

cele mai impresionante piscine din lume (1)

5. Glenwood Hot Springs (Glenwood Springs, Colorado)

Cu peste 13.000 de metri cubi de apa, piscina cu apa termala din Colorado este cea mai mare din lume, iar temperatura apei variaza intre 34 si 40 de grade Celsius. O camera la hotelul de care apartine costa 139 dolari pe noapte.

cele mai impresionante piscine din lume (4)

6. Golden Nugget (Las Vegas)

Probabil numai in Las Vegas poti gasi o piscina in mijlocul careia sa se afle un bazin plin cu rechini. Cei mai curajosi dintre vizitatori se pot lasa dusi pe un tobogan cu apa, chiar prin mijlocul acvariului. Pretul unei camere la hotelul de care apartine variaza.

impressive_swimming_pool_725325

7. Grand Wailea (Maui, Hawaii)

Complexul acvatic din Grand Wailea are 2.400 de metri patrati iar oaspetii pot pluti pe raul care leaga cele noua piscine. Dar nu toboganele cu apa sau cascadele sunt atractia acestui loc, ci faptul ca gazduieste primul lift acvatic din lume, construit in craterul unui vulcan. O camera la hotelul de care apartine costa 589 dolari pe noapte.

Golf1

8. The Grove Park Inn (Ashveille, North Carolina)

Acest spa este construit intr-o grota subterana, cu zece piscine cu ape minerale, printre tuneluri si arcade naturale. Tavanul pesterii imita cerul iar muzica vine chiar din adancul apei. O camera la hotelul de care apartine costa 199 dolari pe noapte.

cele mai impresionante piscine din lume (7)

9. The Joule (Dallas)

Hotelul din 1927 se paote lauda cu un element de ultima generatie. O piscina infinity situata pe acoperis, care iese doi metri si jumatate in afara peretilor cladirii. Dedesubt, oaspetii fara teama de inaltime pot admira privelistea din Dallas. O camera la hotelul de care apartine costa 259 dolari pe noapte.

cele mai impresionante piscine din lume (2)

10. Keswick Hall at Monticello (Charlottesville, Virginia)

Pe o podgorie de 600 de acri din Virginia, piscina infinity de 25 de metri impresioneaza prin reflexia muntilor Blue Ridge la poalele carora se adaposteste. Este incalzita tot timpul anului iar muzica vine de sub apa. O camera la hotelul de care apartine costa 305 dolari pe noapte.

cele mai impresionante piscine din lume (8)

11. The Sagamore, Bolton Landing (New York)

Situata pe o insula de 70 de acri din New York, piscina infinity cu 360 de metri cubi de apa ofera o priveliste de neuitat asupra lacului George si a muntilor Adirondack. O camera la hotelul de care apartine costa 199 dolari pe noapte.
12. Sheraton Waikiki (Honolulu)

Piscina infinity de la Sheraton Waikiki pare ca se imbina aproape pe nesimtite cu oceanul Pacific, creand iluzia unei intinderi unice de apa. Valurile de ceata, oshibori (prosoape umede) si muzica hawaiiana sunt alte cateva lucruri de care oaspetii se pot bucura. .

cele mai impresionante piscine din lume (9)

13. The Viceroy Miami (Miami)

Cea mai lunga piscina din Florida si cel mai mare bazin cu apa calda din lume se reunesc la etajul 15 al acestui complex acvatic, de marimea unui teren de forbal. O camera la hotelul de care apartine costa 195 dolari pe noapte.

cele mai impresionante piscine din lume (10)

14. Marina Bay Sands Hotel

Marina Bay Sands Hotel din Singapore deţine una dintre cele mai fotografiate şi îndrăgite “piscine infinit” din lume, aflată la 200 de metri înălţime şi lungă de 150 de metri.

Platforma pe care se afla Sky Park (în cadrul căruia se află piscina) este mai lungă decât turnul Eiffel din Paris, culcat la pământ, întinzându-se pe toate cele trei turnuri ale hotelului.

Având 2.560 de camere, cu preturi de cazare pornind de la 550 euro pe noapte, Marina Bay Sands Hotel este considerat drept cel mai scump hotel din lume, valorând peste 6 miliarde de dolari.

cele mai impresionante piscine din lume (12)

15. Cristi Milla

Piscina, aflată aproape de malul Oceanului Pacific, are o lungime de un kilometru, fiind de 20 de ori mai mare decât un bazin olimpic.

Piscina, în care se pot scălda turiştii a numeroase hoteluri de pe malul Pacificului, este umplută cu nu mai puţin de 250 de milioane de litri. În plus, deţine şi recordul mondial pentru cel mai adânc bazin, 35 de metri.

Atracţia turistică, la care s-a muncit cinci ani şi care a costat 1,23 de miliarde de euro, s-a deschis în decembrie 2006. De atunci, a mai „înghiţit” 2,5 milioane de euro anual, drept cheltuieli de întreţinere.

Bazinul are un sistem prin care apa este pompată din ocean în piscină, filtrată şi încălzită la 26 de grade Celsius, nouă grade peste temperatura apei de pe ţărmul Pacificului.

 

cele mai impresionante piscine din lume (11)

      Articole recomandate