Top 10 țări cu cele mai frumoase femei. Află cine este pe primul loc!

fata

Femeile sunt reprezentantele sexului frumos. Indiferent unde nu s-ar afla, fie Occident, Orient, Nord sau Sud, ele mereu vor uimi cu frumusețea lor și vor aduce prospețime chiar și celor mai posomorîte locuri.

Și totuși, unde sunt cele mai frumoase femei de pe Pămînt? Cei de la Random Story au făcut un Top al țărilor cu cele mai frumoase femei. Clasamentul îl vezi mai jos.

1. Letonia. O țară mică din regiunea Baltică, Letonia este plină cu blonde frumoase. Iar accentul pe care îl au letoniencele te face să te îndrăgostești de ele. Există chiar și o paradă a blondelor care se desfășoară în fiecare an la Riga.

2. Suedia. Femeile din Suedia sunt cunoscute ca avînd cea mai puternică personalitate. Ochi albaștri, blonde și talie subțire.

3. Brazilia. Femeile din Brazilia sunt cele mai sportive. Adoră sportul și îl practică zi de zi. Majoritatea femeilor sunt înalte. Brazilia de fapt este țara unde poți întîlni pe același metru pătrat și blonde și mulatre.

4. Spania. Reprezentantele sexului frumos din Spania sunt cele mai prietenoase. Și au un corp de invidiat. Plus sunt foarte pasionale.

5. Rusia. Rusoaicele sunt recunoscute ca avînd pielea frumoasă , ochi albaștri și picioare atrăgătoare. Uneori sunt catalogate ca mult mai agresive decît femeile din alte țări.

6. Franța. În țara dragostei, franțuzoaicele nu aveau cum să nu fie cele mai iubărețe. Și frumoase. Au un corp frumos, atitudine și șarmul unei femei care dă gata pe oricine.

7. India. Femeile din India au o piele specifică. Și sunt recunoscute de mulți ca cele mai elegante și exotice. Au o atractivitate aparte.

8.  Italia. Dacă zici Bella te referi la o italiancă. Eleganța și atractivitatea incredibilă a lor le-au făcut cunoscute în toată lumea.

9. Argentina. Argentiniencele sunt cele mai romantice și pasionale. Buenos Aires este considerat orașul cu cele mai frumoase femei din lume.

10. Africa de Sud. Femeile din Africa de Sud sunt sportive și frumoase. Aici găsești și blonde superbe și femei de culoare foarte atrăgătoare.

Dar tu reprezentantele cărei țări le consideri cele mai frumoase?

Vitali Cipileaga

      Articole recomandate